Projektas „Visi mes galime”

Vilkės golfo klube tęsiamas projektas „Visi mes galime”! ⛳

May be an image of 6 people, people playing football, people golfing, golf course, grass and text

🏌️ Projekto vienas iš pagrindinių tikslų – padidinti aktyvių bei reguliariai sportuojančių gyventojų skaičių bei prisidėti prie socialinės atskirties mažinimo, sudarant sąlygas su golfu supažindinti ir mažiau galimybių turintiems gyventojams.

⛳ Projektas bus vykdomas iki 2024-08-31 ir per šį laikotarpį bus pravesta 40 įvadinių golfo pamokų visiems norintiems dalyviams, tačiau ne mažiau kaip 40% šių dalyvių bus mažiau galimybių turintys asmenys. Šioje veikloje galės dalyvauti visų amžiaus grupių dalyviai, tačiau ne mažiau kaip 50% sudarys jaunimas. Treniruočių metu dalyviai bus mokinami golfo smūgių technikos lauke, daug laiko praleis gryname ore, taip stiprindami savo imunitetą, padidins fizinę ištvermę, šeimos atras bendrą fizinės veiklos užsiėmimą ir daugiau laiko praleis kartu, stiprindami šeimos ryšį. Klubas šiuo projektu ketina į aktyvią veiklą įtraukti mažiau galimybių turinčius asmenis bei prisidėti prie dalyvių reguliaraus sportavimo įgūdžių lavinimo.

Projektas „Visi mes galime” bendrai finansuojamas Sporto rėmimo fondo lėšomis, kurias administruoja Nacionalinė sporto agentūra prie Lietuvos Respublikos Švietimo, Mokslo ir Sporto Ministerijos.”

Dalinamės turnyro nuostatais ir kviečiame dalyvauti: